Over ons

 

Beste bezoeker,

Fietsen is erg populair in ons land, bijna even populair als voetbal. Sommigen fietsen van terras tot terras, anderen gebruiken de fiets als vervoermiddel en voor velen is fietsen ook een ware sport geworden. De fietsverkoop in België is de laatste jaren dan ook enorm gestegen: een stijging tot 30 % op 1 jaar tijd. Van de Vlaamse gezinnen in België heeft maar liefst 89 % minstens 1 fiets. Er wordt dus flink geïnvesteerd in een tweewieler. Fietsen van wielertoeristen kunnen zelfs een heuse investering zijn, maar jammer genoeg zijn deze ook in trek bij gespecialiseerde dievenbendes.

Naast de populariteit van de traditionele fiets is ook de elektrische fiets (e-bike) de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. Deze nieuwe vorm van fietsen kent een enorme succes in alle leeftijdscategorieën. Dit brengt echter wel een groter risico op ongelukken met zich mee.

De populariteit van het fietsen is ook de verzekeringsmarkt niet ontgaan. Er zijn interessante formules op de markt om uw fiets te verzekeren en de risico's in te dekken.

Omdat het best lastig is om premies en voorwaarden van een verzekering te vergelijken is Assurbike ontstaan, dé specialist in fietsverzekeringen. Deze website biedt een transparante vergelijking tussen de verschillende aanbieders. Dit helpt u om snel een gepaste keuze te maken en in enkele klikken veilig verzekerd de baan op te kunnen!

Assurbike is een specialisatie van Nelissen Verzekeringen. Wij zijn een onafhankelijk verzekeringsmakelaar met 15 enthousiaste medewerkers. Al vier decennia lang verenigen wij traditie en vakmanschap met een moderne visie en een kleurrijke uitstraling.

Jurgen Nelissen
Zaakvoerder

 

 

Assurbike powered by Nelissen Verzekeringen NV
Adres maatschappelijke zetel: Luikersteenweg 699 - 3500 Hasselt
Telefoon: 011/590 790
E-mail: info@nelissenverzekeringen.be
RPR: 0434.221.686 Tongeren
FSMA nr.: 017920A

logo Assurbike